تحولات منطقه

یک روزنامه انگلیسی از آمار تکان دهنده حجم ویرانی‌ها در نوار غزه و هزینه‌های بازسازی این باریکه پرده برداشت.

برجای ماندن ۵۰ میلیون تُن آوار در غزه/ بازسازی تا ۲۰۴۰ طول خواهد کشید
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

قدس؛ به نقل از المیادین، روزنامه انگلیسی تایمز گزارش داد که بازسازی نوار غزه با وجود بیش از ۵۰ میلیون تن آوار و هزینه ۸۰ میلیارد دلاری روند بسیار سختی به شمار می‌رود.

در این گزارش آمده است: آمارهای منتشر شده در خصوص حجم ویرانی‌ها در این باریکه تکان دهنده است. میزان آوارها در نوار غزه بیشتر از جنگ اوکراین و ۱۷ برابر بیشتر از درگیری‌های دیگر از سال ۲۰۰۸ تاکنون به شمار می‌رود.

تایمز اضافه کرد: ۲ سوم زمین‌هایی که فلسطینی‌ها در آن ساکن بوده‌اند نابود شده و روند پاکسازی این باریکه از آوارهای ناشی از حملات اسرائیل بیش از ۱۴ سال طول خواهد کشید. بازسازی منازل در غزه تا سال ۲۰۴۰ طول می‌کشد.

لازم به ذکر است علاوه بر نابودی تمام زیرساخت‌های شهری در نوار غزه بیش از ۴۶ هزار تن در این باریکه به شهادت رسیده‌اند.

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha